روش‌های یافتن شماره سریال گوشی اندروید

شماره سریال دستگاه شما یک کد منحصر به فرد است که سازنده به گوشی شما می‌دهد. هیچ دو شماره سریال یکسان نیستند. در صورت نیاز به یافتن شماره سریال گوشی خود، چند مکان وجود دارد که می‌توانید در آن جا شماره سریال را جستجو کنید. برای یادگیری روش های پیدا کردن شماره سریال گوشی اندرویدی با ما در این مقاله همراه شوید.

شماره سریال معمولاً ترکیبی از حرف و اعداد است. هیچ طول مشخصی برای این شماره وجود ندارد. سازنده این طول را تعیین می کند. همانطور که در زیر مشاهده خواهید کرد، شماره سریال معمولاً با یک :S/N بر روی جعبه مشخص می‌شود. باید یک نکته مهم در اینجا بیان کنم که شاید مسیر دسترسی به شماره سریال در گوشی یا دستگاه اندرویدی شما متفاوت باشد اما این مقاله سعی دارد یک ایده کلی درباره این که کجا را باید جستجو کنید به شما ارائه بدهد.


اولین روش یافتن شماره سریال گوشی: بسته بندی گوشی یا دستگاه

یافتن شماره سریال گوشی اندروید - 1

غالباً بر روی جعبه‌ای که دستگاه شما در آن قرار دارد شماره سریال نوشته شده است. این حالت معمولاً بر روی بخش خارجی جعبه و بر روی برچسبی قرار دارد که حاوی چندین بارکد، شماره IMEI دستگاه شما و غیره است.


دومین روش یافتن شماره سریال گوشی: در زیر باتری گوشی یا دستگاه

این روزها اکثر دستگاه‌های اندرویدی با باتری های غیرقابل جدا شدن عرضه می‌شوند. اما اگر دستگاهی با قابلیت جابجایی باتری دارید، اغلب می‌توانید شماره سریال چاپ شده را در زیر باتری پیدا کنید.


سومین روش: بررسی بخش تنظیمات دستگاه

برای یافتن شماره سریال دستگاه یا گوشی خود در سیستم عامل آن، به بخش تنظیمات (Settings) > سیستم (System) بروید.

یافتن شماره سریال گوشی اندروید - 2

سپس وارد بخش درباره تلفن (About Phone) > وضعیت (Status) شوید.

یافتن شماره سریال گوشی اندروید - 3

شماره سریال دستگاه شما معمولاً در پایین این صفحه قرار دارد.

یافتن شماره سریال گوشی اندروید - 4

اگر شماره سریال دستگاه خود را در اینجا نمی‌بینید، ممکن است لازم باشد در قسمت About Phone کمی بیشتر بگردید. بسته به سازنده دستگاه ممکن است این شماره در مکانی متفاوت باشد.


شماره سریال مورد استفاده چیست و چرا باید خصوصی بماند

شماره سریال شما معمولاً توسط سازنده برای ردیابی دستگاه استفاده می‌شود. عمدتا برای مواردی مانند تعمیرات و ادعاهای ضمانت. از آنجا که معمولاً در بخش بیرونی از جعبه گوشی چاپ می‌شود، می‌توانید نتیجه بگیرید که اینکه باید کاملاً خصوصی باقی بماند خیلی مهم نیست. با این حال، شرایط خاصی وجود دارد که به اشتراک گذاشتن یک شماره سریال باعث ایجاد مشکل می‌شود. به عنوان مثال، اگر شماره سریال خود را به اشتراک بگذارید ممکن است کسی از ضمانت دستگاه شما برای دستگاه دیگری استفاده کند.

به طور کلی توصیه نمی‌شود که شماره سریال دستگاه شما عمومی‌ شود. بالاخره این شماره فقط برای دستگاه شما است و هیچ دلیلی برای به اشتراک گذاری آن وجود ندارد.




مطالبی که شاید برای شما مفید باشد

تغییر حساب پیش فرض گوگل در اندروید

آیا می‌توان از برنامه FaceTime اپل در اندروید استفاده کرد

نحوه ویرایش اسکرین شات در اندروید




دیدگاهتان را بنویسید