مشکل اتصال به وای فای در گوشی اندروید

اگر در اتصال به اینترنت بی‌سیم یا وای فای (Wi-Fi) در تلفن هوشمند اندروید خود مشکل دارید، می‌توانید برخی کارها را انجام دهید تا این مشکل حل شود. در این پست برخی نکات و تکنیک‌ها جهت حل مشکل اتصال به وای فای در گوشی اندروید بیان شده است. ما در ابتدا با اصول اولیه شروع می‌کنیم و کار را ادامه می‌دهیم.

تصویر نشان دهنده قطع بودن اتصال وای فای


رفع مشکل اتصال به وای فای گوشی اندروید با بررسی رمزهای عبور

این موضوع بسیار واضح است، اما اگر شبکه بی‌سیم موجود در خانه یا محل کار یک شبکه امن باشد، برای اتصال به آن نیاز به رمز عبور دارد. اطمینان حاصل کنید که هنگام تلاش برای اتصال به آن، رمز ورود خود را به طور صحیح وارد کرده‌اید. گذرواژه به حروف بزرگ و کوچک حساس است، بنابراین اگر حروف بزرگ یا نویسه خاصی (مانند @، # و ….) دارید مطمئن شوید که آنها را درست وارد کرده‌اید. اغلب اوقات گزینه ای را در پایین سمت چپ صفحه کلید تلفن خود پیدا می‌کنید که به شما امکان می‌دهد به حروف بزرگ و نویسه‌های خاص دسترسی داشته باشید. من باید به این موضوع اشاره کنم که این اشتباه ساده هر چند وقت یکبار اتفاق می‌افتد. بررسی کنید که رمز عبور صحیح را می‌دانید و مطمئن شوید که آن را به درستی وارد کرده‌اید.


رفع مشکل اتصال به وای فای در گوشی اندروید با بررسی نام روتور

مجدداً باید یک کار ظاهراً بدیهی را انجام دهید. مطمئن شوید که به شبکه صحیح متصل شده اید. زیرا اغلب اوقات هنگام اسکن شبکه‌های موجود 3-4 آدرس مشاهده می‌شود. در هر صورت بررسی کنید و مطمئن شوید که به شبکه صحیح متصل شده اید.


آیا اصلا وای فای روشن است؟

سوال خنده داری است اما این یک اشتباه ساده است که به طور تصادفی وای فای خود را خاموش کرده و سپس سعی در اتصال به آن را دارید. نوار وضعیت را در بالای صفحه نمایش به سمت پایین بکشید (نواری که عمر باتری و قدرت سیگنال را در آن مشاهده می‌کنید). باید بتوانید ببینید آیا وای فای شما روشن است یا خیر. اگر اینطور نیست، آن را روشن کنید.


رفع مشکل اتصال به وای فای با بررسی حالت هواپیما

اگر این تنظیم فعال است، احتمالاً بیش از عدم اتصال وای فای با مشکلات بیشتری روبرو هستید. شما باید این تنظیم را در تلفن بررسی کنید و مطمئن شوید که حالت هواپیما روشن نیست.


پیام خطای احراز هویت ناموفق

مشکلات احراز هویت اغلب (نه همیشه) مشکلی در رمز عبور است. این مشکل زمانی بروز می‌کند که شما سعی می‌کنید گذرواژه ای را برای ورود به روتر/شبکه خود استفاده کنید، در این شرایط اگر رمز عبور اشتباه باشد، احراز هویت ناموفق است و یک پیام خطای عدم تأیید هویت نشان داده می‌شود. برای رفع این مشکل به ابتدای این مقاله مراجعه کنید. مطمئن شوید که رمز عبور 100 درصد صحیح وارد شده است.

با این حال، من با شرایطی مواجه شدم که رمز عبور و اطلاعات وای فای وارد شده صحیح بود، اما تلفن همراه پیغام خطای عدم موفقیت در احراز هویت را نشان می‌داد. اگر این موقعیتی است که شما در آن قرار دارید، این را امتحان کنید فرایند پایین را انجام بدهید.

وای فای و داده‌های تلفن همراه را به صورت دستی خاموش کنید و سپس حالت هواپیما را روشن کنید. در حالی که حالت هواپیما هنوز فعال است، وای فای را دوباره روشن کرده و سپس دوباره سعی کنید به شبکه متصل شوید. پس از اتصال وای فای، می‌توانید حالت هواپیما را خاموش کنید. فراموش نکنید که باید حالت هواپیما را خاموش کنید زیرا اگر روشن باشد، هنگامی که می‌خواهید از گوشی استفاده کنید تماسی را دریافت نمی‌کند و اجازه دریافت و ارسال را به داده‌های تلفن همراه نمی‌دهد. این فرایند کمی عجیب به نظر می رسد اما گاهی اوقات می‌تواند این پیام خطای احراز هویت ناموفق را حل کند.


یافتن شبکه‌های موجود

اگر گوشی اتصالات وای فای احتمالی را پیدا نکرده است، مطمئن شوید که شبکه وای فای مورد نظر کار می‌کند. اگر قبلاً دستگاه‌های زیادی را به شبکه وای فای متصل کرده بودید، تعدادی از آنها را قطع کنید. برخی از روترهای بی‌سیم محدودیتی در تعداد دستگاه‌هایی که می‌توانید به آن متصل کنید دارند. اگر خود شبکه وای فای کار نمی‌کند، روتر یا مودم خود را راه اندازی مجدد کنید. نیازی نیست که دکمه تنظیم مجدد را فشار دهید، فقط سیم برق را از روتر یا مودم بیرون بیاورید. سپس تا 15 ثانیه بشمارید و سپس کابل برق را دوباره وصل کنید. چند دقیقه صبر کنید تا دستگاه دوباره راه اندازی شود و سعی کنید دوباره به آن متصل شوید.


به شبکه وای فای متصل است اما اینترنت ندارد

در این شرایط دو کار را باید انجام دهید. در مرحله اول کارهای گفته شده در بخش یافتن شبکه‌های موجود را انجام دهید و اگر مشکل حل نشده به این نتیجه می رسیم که مشکل از ارائه دهنده خدمات اینترنت است.


رفع مشکل اتصال به وای فای با اخذ آدرس IP

پیغام به دست آوردن آدرس آی‌پی ثابت (obtaining IP address) هنگام تلاش برای اتصال به اینترنت بی‌سیم یکی از مزاحم‌ترین مشکلات وای فای است که می‌تواند در گوشی اندروید یا هر نوع تلفن هوشمند دیگری رخ دهد.

من معمولاً بارگیری برنامه‌ها را بر روی تلفن همراه اندرویدی جهت رفع این نوع از مشکلات را توصیه نمی‌کنم، زیرا گاهی اوقات مشکلات بیشتری را نسبت به حل آنها ایجاد می‌کنند. اما در این مورد برنامه‌های خاص می‌توانند روند متوقف کردن پیام آزاردهنده به دست آوردن آدرس آی‌پی ثابت را ساده کنند و به عملکرد وای فای کمک کند.

با مراجعه به فروشگاه گوگل پلی (Google Play) و جستجوی کلمه تعمیر وای فای (WiFi fix) می‌توانید تعداد زیادی برنامه رایگان پیدا کنید که می‌تواند به پیکربندی تلفن شما کمک کند. از جمله این برنامه‌ها می‌توان به برنامه Wifi Fixer and Cleaner اشاره کرد.

اگر برنامه‌هایی مانند WiFix کمکی نمی‌کند، توصیه می‌کنم به جای تنظیمات DHCP پیش فرض تلفن‌های همراه، از آدرس IP ثابت استفاده کنید.


به جای DHCP از IP ثابت استفاده کنید

اگر تلفن شما همچنان پیام خطای به دست آوردن آدرس آی‌پی ثابت را نشان می‌دهد، این راه حل خوبی است.

  • باز کردن بخش تنظیمات گوشی
  • روی گزینه بی‌سیم و شبکه‌ها (Wireless and networks) ضربه بزنید.
  • روی گزینه تنظیمات وای فای (Wi-Fi settings) ضربه بزنید.
  • کلید منو (Menu) را فشار دهید.
  • گزینه‌های پیشرفته (Advanced) را انتخاب کنید.
  • روی گزینه Use static IP ضربه بزنید.
  • مراحل بعد از این به اینترنت بی‌سیم مورد استفاده شما بستگی دارد، ممکن است لازم باشد با کسی که شبکه بی‌سیم شما را مدیریت می‌کند صحبت کنید یا با ISP خود (ارائه دهنده خدمات اینترنت) تماس بگیرید. در ادامه شما باید آدرس آی‌پی‌های شبکه‌های بی‌سیم را وارد کنید. 

اگر در یافتن گزینه‌های پیشرفته وای فای در تلفن هوشمند اندروید خود مشکل دارید، ممکن است تلفن همراه شما از یک نسخه دیگر اندروید استفاده کند. در این شرایط روش مورد استفاده برای دسترسی به این تنظیمات پیشرفته ممکن است با روش نشان داده شده در بالا متفاوت باشد.

فقط می‌خواهم اشاره کنم که ممکن است مجبور شوید تنظیمات تلفن خود را جستجو کنید تا گزینه‌های پیشرفته وای فای را پیدا کنید که به شما امکان می‌دهد یک آدرس IP ثابت تنظیم کنید. فرآیند به کار گرفته شده برای تنظیم IP ثابت بستگی به نوع و مدل تلفن همراه شما و نسخه سیستم عامل اندروید نصب شده در دستگاه دارد.


وای فای متصل می‌شود و سپس اتصال قطع می‌شود

بروز این مشکل احتمالا به خاطر اتمام حجم اینترنت مورد استفاده می‌باشد. اگر با این مشکل روبرو شدید با ارائه دهنده اینترنت خودتان تماس بگیرید.


گزینه اصلی برای رفع همه مشکلات

به عنوان آخرین راه حل، اگر پیشنهادات و نکات ذکر شده در بالا را امتحان کرده‌اید و مشکل شما حل نشده باقی‌مانده است، این آخرین مرحله برای رفع مشکل شما است. زیرا ممکن است در تلفن همراه خود اشکال نرم افزاری، نقص یا حتی ویروس داشته باشید. در این مرحله باید اول یک پشتیبان‌گیری کامل از داده‌های موجود بر روی گوشی خودتان انجام دهید و سپس تنظیم مجدد دستگاه را انجام دهید. شما باید مطمئن شوید که تقریباً از همه چیز قبل از بازنشانی (reset) تلفن اندرویدی خود پشتیبان تهیه کرده‌اید. زیرا با انجام عمل بازنشانی یا بازگشت به تنظیمات کارخانه تمامی داده‌های شما پاک خواهد شد. بعد از انجام عمل بازگشت به تنظیمات کارخانه شما باید یک اتصال بدون مشکل را تجربه کنید.  




مطالبی که شاید برای شما مفید باشد

ضبط صفحه نمایش گوشی اندروید

دلایل خاموش شدن ناگهانی گوشی اندروید

بررسی میکروفون گوشی اندروید




دیدگاهتان را بنویسید