اگر از تلفن هوشمند اندرویدی دو سیم کارت استفاده میکنید، باید بدانید که چگونه تنظیمات دو سیم کارت آن را با توجه به ترجیحات خود تغییر دهید. میتوانید سیم کارت ترجیحی را برای دادههای تلفن همراه انتخاب کنید. همچنین می توانید انتخاب کنید که تلفن هوشمند اندروید شما هنگام برقراری تماس یا ارسال پیامک از کدام سیم کارت استفاده کند. در صورت نیاز به راحتی میتوانید سیم کارت های خود را سفارشی کنید. اگر از خود میپرسید چگونه میتوان تنظیمات گوشی دو سیم کارت را انجام داد، باید به شما بگویم که این آموزش به این سوال پاسخ میدهد. همچنین همه آنچه را که باید در مورد مدیریت سیم کارت در گوشی اندروید بدانید را به شما نشان میدهد.
مهم: در بسیاری از نسخه ها بحث سفارشیسازی وجود دارد. برای کمک هرچه بیشتر کاربران، ما از دو گوشی هوشمند دو سیم کارت مختلف برای این راهنما استفاده کردهایم. این گوشی ها عبارتند از ایسوس زدفون مکس پرو (ASUS ZenFone Max Pro) و هواویی پی 20 (Huawei P20) که هر دو آنها از اندروید نسخه 9 استفاده میکنند. برای کمک هر بیشتر میتوانید در اسکرین شاتهای ما نسخه موجود اندروید 9 پای را در سمت چپ و نسخه EMUI شخصیسازی شده توسط هواوی را در سمت راست مشاهده کنید. رویهها در همه دستگاههای مجهز به اندروید مشابه است. شما میتوانید از این آموزش برای تنظیمات گوشی دو سیم کارت سامسونگ ، موتورولا ، وان پلاس یا سایر تولیدکنندگان استفاده کنید.
به تنظیمات سیم کارت دوگانه اندروید خود دسترسی پیدا کنید
برای تغییر تنظیمات گوشی دو سیم کارت، ابتدا باید به آنها دسترسی داشته باشید. بخش تنظیمات تلفن هوشمند اندروید خود را باز کرده و روی گزینه شبکه و اینترنت (Network & internet) یا شبکه و بیسیم (Wireless & network) ضربه بزنید.

بسته به نحوه نامگذاری دسته در تلفن هوشمند اندروید خود، سیم کارت (SIM card) یا تنظیمات دو سیم کارت (Dual SIM) را باز کنید.

در بالای صفحه سیم کارت یا صفحه تنظیمات دو سیم کارت، میتوانید دو سیم کارت داخل تلفن هوشمند خود و وضعیت آنها را مشاهده کنید. بقیه صفحه مربوط به دیگر تنظیمات دو سیم کارت را نمایش میدهد که میتوانند در بخش هایی مانند سیم کارت ترجیحی برای (Preferred SIM for) و تنظیمات عمومی (General Settings) در برخی از دستگاههای اندروید گروهبندی شوند.

بقیه تنظیمات براساس گوشی هوشمند اندرویدی شما و پیادهسازی دو سیم کارت مورد استفاده سازنده متفاوت است. با این حال، شما باید برخی از موارد زیر را مشاهده کنید:
- داده تلفن همراه یا داده پیش فرض تلفن همراه: تصمیم بگیرید که کدام یک از دو سیم کارت توسط تلفن هوشمند اندروید شما هنگام اتصال به اینترنت استفاده میشود.
- تماسها یا سیم کارت پیش فرض تماس: نحوه رفتار اندروید هنگام شروع تماس را تنظیم کنید. یعنی سیم کارت پیش فرض برای برقراری تماس را مشخص کنید.
- پیامهای اساماس (SMS): سیم کارت پیش فرض برای ارسال پیام متنی را مشخص کنید.
- ارسال تماس بین سیم کارت: با ضربه زدن روی این گزینه منویی باز میشود که میتوانید نحوه ارسال تماسها بین دو سیم کارت خود را انتخاب کنید.
- فعال کردن کارت دوگانه 4G یا دو سیم کارت 4G : فعال کردن این گزینه گوشی را قادر میسازد تا اتصال 4G را در دو سیم کارت فعال کرده و بین شبکههای 4G به صورت یکپارچه جابجا شود.
تنظیمات مربوط به سیم کارت پیش فرض برای تماسهای صوتی
برای تصمیمگیری در مورد اینکه از کدام سیم کارت هنگام تماس با تلفن هوشمند اندروید خود استفاده میکنید، میتوانید سیم کارت ترجیحی را برای تماسها تنظیم کنید. همچنین میتوانید از گزینه سیم کارت پیش فرض تماس استفاده کنید. روی تنظیمات نمایش داده شده در دستگاه خود ضربه بزنید.

یک منو باید ظاهر شود و سپس میتوانید تصمیم بگیرید که هنگام برقراری تماس از کدام سیم کارت میخواهید به عنوان پیش فرض استفاده کنید. توصیه میکنیم روی سیم کارت با بهترین برنامه برای تماسهای تلفنی ضربه بزنید. شاید هم ترجیح بدهید بین دو سیم کارت جابجا شوید، میتوانید از نوع تنظیمات، تنظیم نشده (Not set) یا همیشه بپرس (Ask every time) استفاده کنید.

اگر برای این گزینه یک کارت پیش فرض انتخاب نکرده اید، اندروید از شما میخواهد که هر بار که یک تماس تلفنی را شروع میکنید سیم کارت مورد نظر خودتان را انتخاب کنید.

همانطور که در تصویر بالا مشاهده میکنید، در برخی از دستگاهها میتوانید از گزینه این انتخاب را به خاطر بسپارید (Remember this choice) را انتخاب کنید و تلفن هوشمند اندروید از این پس به طور خودکار از سیم کارت انتخاب شده برای تماس با آن مخاطب استفاده میکند. سایر دستگاهها به شما اطلاع میدهند که سیم کارت آخرین بار استفاده شده است یا خیر.
تنظیمات مربوط به سیم کارت پیش فرض برای دادههای گوشی دو سیم کارت
در تنظیمات گوشی اندروید دو سیم کارت، باید سیم کارت مورد نظر برای اتصال به اینترنت را تعیین کنید. از آنجا که میتوانید فقط یک اتصال داده فعال داشته باشید، باید یک سیم کارت ترجیحی (پیش فرض) برای دادههای تلفن همراه تنظیم کنید. بسته به دستگاه شما، گزینه را تغییر دهید تا سیم کارت پیش فرض تغییر کند. همچنین می توانید روی کادر مربوط به سیم کارت مورد نظرتان ضربه بزنید.

در صفحه بعدی، روی سیم کارت ضربه بزنید تا آن را انتخاب کنید. همچنین می توانید با ضربه زدن روی گزینه تعویض (Switch)، انتخاب خود را تأیید کنید.

تنظیمات مربوط به سیم کارت پیش فرض برای پیامهای متنی
در برخی از دستگاهها، مانند دستگاههای دارای اندروید خام، میتوانید از تنظیمات دو سیم کارت، یک سیم کارت پیش فرض را برای پیامهای متنی SMS انتخاب کنید. در بخش سیم کارت ترجیحی، روی گزینه پیامهای متنی (SMS) ضربه بزنید.

شما یک پنجره به نام انتخاب سیم کارت برای پیامک (Select SIM card for SMS) دریافت میکنید، که در آن میتوانید انتخاب کنید که از کدام سیم کارت استفاده کنید. توصیه میکنیم سیم کارت با بهترین برنامه برای پیامهای متنی را انتخاب کنید.

صرف نظر از اینکه گزینه بالا در تنظیمات دو سیم کارت دستگاه شما وجود دارد یا خیر، هر زمان که پیامی ارسال میکنید میتوانید سیم کارت را انتخاب کنید. یک پیام متنی را باز کنید. شما سیم کارت مورد استفاده را در گوشه پایین سمت راست مشاهده میکنید. روی آن ضربه بزنید.

منویی باز میشود که به شما اجازه میدهد سیم کارت دیگری را برای پیام بعدی خود انتخاب کنید. برای انتخاب سیم کارت قبل از ارسال پیام، روی نام یکی از سیم کارت ها ضربه بزنید.

هنگام ارسال پیام، میتوانید سیم کارت مورد استفاده برای ارسال آن پیام را در زیر (قسمت مشخص شده در شکل) مشاهده کنید.

سیم کارتهای خود را شخصیسازی کنید تا سریعتر شناسایی شوند
اگر شما از دو سیم کارت مربوط به یک شرکت خاص استفاده میکنید و در شناسایی آنها دچار مشکل هستید باید بدانید که گوشی های هوشمند دو سیم کارته اندروید به شما در تمایز بین دو سیم کارت کمک میکنند. در تنظیمات دو سیم کارت، روی یکی از نام های سیم کارت یا گزینه ویرایش (Edit) در کنار آنها ضربه بزنید.

در صفحه بعدی، باید بتوانید نام جدیدی برای سیم کارت وارد کنید و در برخی دستگاهها، رنگ مربوط به آن را تغییر دهید.

همین کار درسته. نام جدیدی که برای سیم کارت انتخاب کرده اید اکنون در سراسر دستگاه اندروید شما همراه با هر رنگ مرتبط با آن نمایش داده میشود. این امر به شما کمک میکند تا سیم کارت مورد نظر خودتان را برای کار خاصی که مد نظر دارید به راحتی انتخاب کنید.
مطالبی که شاید برای شما مفید باشد
بازگشت به تنظیمات کارخانه در گوشی اندروید بدون بوت شدن
باز کردن قفل گوشی اندروید با و بدون از بین رفتن اطلاعات
بازگشت به تنظیمات کارخانه در گوشی اندروید در حالت عادی
سلام مدل گوشی من رم یا کارت مموری 4گیگ روبازنمیکنه یافرمت میزنه فرمت میکنم بازم اجرا نمیشه راهنماییم کنید
با سلام
لطفا به پست زیر مراجعه بفرمایید:
هفت راه برای رفع مشکل عدم شناسایی کارت SD در تلفن همراه